Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Purple Dream
entryaboutStuff




Yana teruk :'(
Friday, 6 July 2012 | 0 comment(s)
Ehemm Assalammualaikumm :')
Okayyy , act tengah takde mood . Semua pasal .............. :'> Firstlyy yana nak cakap , Yana dah tak kuat nak hadapi dugaan yang Allah bagi . Tersangat tak kuat :'(  Haihhhhh. Kayyy now hidup Yanaa dekat sekolah tak sehappy dulu , dah macammmmmm Ne**ka bagi yana , Sumpah tak tahan bilaa ade orang cakap yana tu nie semua . Ya Allah , Kenapaa dorang tak siasat dulu semua bende nie ? Kenapa perlu dorangg percaya macam tu je ? Apa salah Yana ? Yanaa tak kuat :'( TAK KUAT ! Okayyy ,  bende nie berlaku sebb seorang budak perempuan yg lame Yana kenal , Dea buat FITNAH ! diaa cakap yana kutuk budak tu nie , Hmm entah laaa , padahal semua tuu dea yg cakap :. Yanaaa try sabarr . Tapii what? makinn teruk jadinyaa bilaaa ada lagi seorang Hamba Allah nie buat ceritaa pasal yana . Timee tuuu sumpah terkejut gilaaa . Nak menangis , rasaa nak je gantung diri ! Hmm thenn Dorangg tetibee serang yana semuaaaa . 7 lawan 1 , Seriously Yanaa tak takut nak hadap dorangg , sebb Yanaa memang tak SALAH ! Tapii ? hmm , Okayy Time tuu dea cakap bende tu dah settle , thenn dea taknak ade hubungann apa apa dengann Yana , okayy Yana terimaa ;) yanaa diamm kan je , Tapi esoknyaa ? Dorangg kutuk-2 yana , dorangg semuaa buat ceritaaa dekat budak budak lainn , sampai akq form atas punn tahuuu . Apee semua tuu ? Apee ?  Okayyy , Yanaa redhaa kalau dorangg kutuk muka Yanaa semuaa , Redhaa , Sebb Allah bagi mukaa yang macam nieee . Yanaa tahuu dorang lawaaa :') Hmmmm . Tadi tadi ade orang storyy kat Yanaa something . Okayy Yanaa terkejut , sumpah time tuu yanaa menanges gilaaaa ! Sakithati time tu hanya Allah yg tahuuu ! Yanaa menjerit macam org gilaaa . Yanaa frust . Yanaa pergi bilik air thenn , yana toreh tangann :( Okayyy , berdarah sikit , Sakit memang sakit , tapi ? Hati yana lagi sakit ! Hmmmmm . Sumpaaa bodoh yana time tuu , semuaa sebb setannnnn ! semuaa sebb yanaa tengahh marah+sedih+sakit hatiii ;'( Sumpah Tak kuattttttttt ! Some onee i need a shoulder to cry on :'( Pleasee i need someone ryte noww ! Pleaseee ! Ahhhhhhhh TENSIONNNNN :'( 




Sorryyy mukaaaa lepas nanges memang buruk macam neh :'( Tangann sakit pedih lepas torehhh :'( Tapi its okayyyy hati yana lagiii sakittt :( Hmm kayy laaa nak sambung menanges japp , Byee korang semuaaa :")




Older Post